top of page

We rent             to you because its the best  ​ hardware on Earth.

Apple - Introducing the new iPad

iPad is a magical window where nothing comes between you and what you love. Now that experience is even more incredible with the new iPad.

IPAD HD.Τετραπλάσιος αριθμός pixel από το iPad 2.

Πεντακάθαρο κείμενο.

 

Πλουσιότερα χρώματα.

 

Η οθόνη Retina μεταμορφώνει ολόκληρη την εμπειρία του iPad.

Όλα δείχνουν εκπληκτικά ζωντανά, με φυσική λεπτομέρεια.

Οθόνη Retina. Δες τα πάντα όπως δεν τα έχεις ξαναδεί.
Τετραπλάσιος αριθμός pixel από το iPad 2. Πεντακάθαρο κείμενο. Πλουσιότερα χρώματα. Η οθόνη Retina μεταμορφώνει ολόκληρη την εμπειρία του iPad. Όλα δείχνουν εκπληκτικά ζωντανά, με φυσική λεπτομέρεια.

 

Επεξεργαστής A5X με τετραπύρηνο σύστημα γραφικών καλείται να διαχειριστεί τετραπλάσιο αριθμό pixel σε σχέση με το iPad 2, αλλά αποδίδει με την ίδια ταχύτητα και ομαλή αίσθηση που χαρακτηρίζει όλα τα iPad. Ακόμα και με αυτήν τη σημαντική αύξηση στις επιδόσεις, το νέο iPad εξακολουθεί να έχει την ίδια εκπληκτική διάρκεια μπαταρίας που φτάνει τις 10 ώρες.

Μπαταρία που διαρκεί.

Το νέο iPad διαθέτει οθόνη Retina με τετραπλάσια pixel από την οθόνη του iPad 2 και τετραπύρηνο επεξεργαστή γραφικών. Πώς επηρεάζουν όλα αυτά τη διάρκεια της μπαταρίας; Σχεδόν καθόλου. Και πάλι έχεις στη διάθεσή σου 10 ώρες για να διαβάζεις, να βλέπεις βίντεο, να γράφεις και να δημιουργείς ό,τι θέλεις, όσο θέλεις.

Κάμερα iSight
Τράβηξε φωτογραφίες των 5 megapixel.

Η κάμερα iSight 5 megapixel διαθέτει έναν οπίσθιο αισθητήρα ανίχνευσης φωτισμού που επιτρέπει τη λήψη υπέροχων φωτογραφιών ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με τις λειτουργίες αυτόματης εστίασης και τη δυνατότητα επιλογής αντικειμένου και ρύθμισης της έκθεσης, όλες σου οι φωτογραφίες θα είναι για κορνιζάρισμα. Με την ενσωματωμένη ανίχνευση προσώπου που εξισορροπεί αυτόματα την εστίαση και την έκθεση για έως και 10 πρόσωπα, οι φωτογραφίες σου θα γεμίσουν χαμόγελα. Έτσι, όλοι θα κοιτάνε το iPad και θα ποζάρουν.

 

Εγγραφή Βίντεο HD
Τράβηξε βίντεο HD σε ανάλυση 1080p.

Μερικές φορές, η ζωή σε ξαφνιάζει. Διαβάζεις ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα στο iPad ενώ περιμένεις το τρένο, όταν το βλέμμα σου πέφτει πάνω σε έναν καλλιτέχνη που δίνει παράσταση στην αποβάθρα. Ή σερφάρεις στο Internet καθισμένος στον καναπέ σου όταν ξαφνικά εμφανίζεται ο σκύλος σου με στολή μπαλαρίνας. Η κάμερα iSight στο νέο iPad σου επιτρέπει να καταγράφεις όλες αυτές τις απρόβλεπτες, όμορφες και ξεκαρδιστικές στιγμές. Και μάλιστα σε ανάλυση HD 1080p. Επίσης, η λειτουργία αυτόματης σταθεροποίησης βίντεο διορθώνει τα κουνημένα βίντεο. Κάτι που θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα όταν θα τραβάς βίντεο ενώ σε έχει πιάσει νευρικό γέλιο

 

Ταχύτατο ασύρματο internet. Μέγιστη επιτάχυνση.
Το νέο iPad διαθέτει την τελευταία λέξη στην τεχνολογία ασύρματης δικτύωσης, επιτρέποντας τη σύνδεση με τα πιο γρήγορα δίκτυα δεδομένων σε όλον τον κόσμο

Χρησιμοποιείς συχνά το iPad σου. Είναι λογικό, λοιπόν, να το παίρνεις παντού μαζί σου. Το νέο iPad διαθέτει την πληρέστερη υποστήριξη για γρήγορη δικτύωση σε όλον τον κόσμο. Είναι εξοπλισμένο με κεραίες κινητών δικτύων που μπορούν να συνδεθούν με ευρύτερα φάσματα συχνοτήτων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να συνδεθείς όπου και αν βρίσκεσαι. Μπορείς επίσης να συνδέσεις μια τοπική κάρτα SIM για να έχεις σύνδεση όπου και αν ταξιδεύεις

 

iOS.
Το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο για φορητές συσκευές.

Το iOS είναι το μυστικό της μαγείας του iPad. Σου επιτρέπει να βλέπεις και να κάνεις τα πάντα με τεχνολογία Multi-Touch. Περιλαμβάνει όλες τις ισχυρές, καινοτόμες και διασκεδαστικές ενσωματωμένες εφαρμογές που χρησιμοποιείς πολλές φορές κάθε μέρα. Είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για τους δημιουργούς εφαρμογών. Κοινώς, είναι ακόμα ένας λόγος για τον οποίο καμία άλλη συσκευή δεν μπορεί να συγκριθεί με το iPad.

 

iCloud.
Το περιεχόμενό σου.
Σε όλες τις συσκευές σου.

Το iCloud αποθηκεύει τη μουσική, τις φωτογραφίες, τις εφαρμογές, την αλληλογραφία, τις επαφές, τα ημερολόγια, τα έγγραφά σου και άλλα αρχεία και τα αποστέλλει ασύρματα σε όλες τις συσκευές σου.4 Έτσι, αν αγοράσεις ένα τραγούδι, τραβήξεις μια φωτογραφία ή επεξεργαστείς ένα συμβάν στο ημερολόγιο του iPad, το iCloud εξασφαλίζει ότι αυτό θα εμφανιστεί στο Mac, στο iPhone και στο iPod touch. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.

 

App Store. Κάτι για όλους. Και για όλα.
Οι εφαρμογές για το iPad δεν μπορούν να συγκριθούν με τις υπόλοιπες. Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε εφαρμογή - πάνω από 200.000 και συνεχώς αυξάνονται - είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να αξιοποιεί τα χαρακτηριστικά του iPad, όπως η εκπληκτική οθόνη 9,7 ιντσών, η τεχνολογία Multi-Touch, ο ανιχνευτής κίνησης, το γυροσκόπιο και άλλα.

Το App Store φιλοξενεί πάνω από 200.000 εφαρμογές, οι οποίες αυξάνονται συνεχώς — όλες ειδικά σχεδιασμένες για iPad. Και πολλές από αυτές είναι δωρεάν. Μπορείς να αγοράσεις εφαρμογές από το App Store χρησιμοποιώντας το ίδιο Apple ID με το οποίο αγοράζεις μουσική από το iTunes. Βρες την εφαρμογή που θέλεις, αγόρασέ την με ένα άγγιγμα και θα αρχίσει να κατεβαίνει στη στιγμή. Το iPad σε ειδοποιεί κάθε φορά που υπάρχουν νέες εκδόσεις, έτσι οι εφαρμογές σου είναι πάντα ενημερωμένες.

Μια εφαρμογή που είναι φτιαγμένη για iPad είναι όντως ειδικά φτιαγμένη για το iPad. Αυτό σημαίνει ότι έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να αξιοποιεί τα χαρακτηριστικά του iPad. Θέλεις απόδειξη; Δες την υπέροχη εφαρμογή iPhoto της Apple για το νέο iPad. Είναι απλά μία από τις χιλιάδες εφαρμογές που σου επιτρέπουν να κάνεις πράγματα με το iPad που δεν πίστευες ότι είναι δυνατά. Με την κυκλοφορία του iPhoto, η οικογένεια εφαρμογών iLife για το iPad — η οποία συμπεριλαμβάνει τα GarageBand και iMovie — είναι πλέον πλήρης.

iPad  - Τεχνικές Προδιαγραφές

 

bottom of page